Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

NHL15

De CleanTec Hi-Lo 15 is ideaal voor snelle en doeltreffende tapijtreiniging. Hij is volledig van de grond af aan ontwikkeld en voorzien van tal van gebruiksvriendelijke functies.

In dit ontwerp hebben we ons high-performance TwinFlo extractiesysteem voor tapijtreiniging gecombineerd met onze dual, high-performance PowerFlo injectiepomp voor dieptereiniging, zodat u kunt kiezen uit twee prestatiestanden die op elk moment kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Bij tapijtreiniging is vrijwel altijd sprake van twee verschillende zones: enerzijds de sterk vervuilde stukken bij deuren en in looppaden en anderzijds het daarbuiten gelegen, veel grotere gebied dat minder gebruikt en dus minder vuil wordt.

Dankzij ons unieke Hi-Lo-systeem kunt u ‘Hi’ TriJet, dus hoge druk kiezen voor sterk vervuilde stukken en ‘Lo’, de standaard lage druk voor minder vervuilde stukken.

Een hulpstuk voor elke klus, altijd bij de hand en netjes op te bergen, met onze professionele en veelzijdige BS27-accessoirekit.

Extra informatie

Capaciteit

15 l

Snoerlengte

10 m

Motor

1000 W

Gewicht

(machine + kit) 35 kg

Voltage

230V AC 50/60Hz

Werkbereik

26,8 m

Zuigkracht

2400 mm H2O

Luchtverplaatsing

49 l/sec

Afmetingen

435 x 425 x 725 mm

Kit

BS27 Kit